Viides tunti meni sateen merkeissä. Blasilla oli Oron vanha takki eikä se kauheesti sadetta pelkää kun ollaan menty säällä kun säällä kunnon lenkit. Istuminen ei kyllä oikeen miellyttänyt poikaa joten harjoiteltiin sitten luoksetuloa TULE sanalla.

Seuraavalla viikolla yritettiin kotiharjoituksina harjoitella tuolla TULE sanalla ja jostain kumman syystä Blas jäi aina katsomaan kumman näkösenä eikä tullut. Sit kun sanoin TÄÄLLÄ se juosta kipitti luo. Sirkku ratkaisi ongelman ja sanoi että Blas on jo ehdollistunut  TÄÄLLÄ sanaan niin voimakkaasti, että ei kannata enää yrittää TULE sanalla, se vain sekoittaa liikkaa. Ja näihän se tietysti on. Ajattelin vaan että jos tuo TÄÄLLÄ sana tarkoittaa sellaista luoksetuloa että ei tarvitse tulla muuta kun samaan suuntaan ja TULE olis ollut sit se että olis pitänyt tulla kunnolla luokse. Mutta siis nyt ollaan  tää viikko menty taas pelkällä TÄÄLLÄ sanalla ja hyvin se tuntuu toimivan.

Kuudes tunti harjoiteltiin sit istumista ja sen kestoa, mutta ei sitä kestoa vielä ole kunnolla. Pyrstö nousee ylös vielä jos esim liikun. Eli istumista pitäisi vielä harjoitella liikkeellä paljon enemmän.  Tällä viikolla on jäänyt vähän vähälle muut harjoitukset kun on yritetty nyt edetä ja on edettykin eroahdistusharjoituksissa, kiitos Sirkun antaman loistavan excell taulukko koulutuspäiväkirjan. Eli nyt ollaan edetty jo kolmeen minuuttiin sisällä ja ulko-oveakin voi jo aukoa niin että poika pysyy sängyllä täysin relana (makaa siis harjoitusten ajan sängyllä).
Seuraava tavoite on että voidaan olla rapussa viisi minuuttia ja liikuttaa hissiä niin että poika pysyy rauhallisena. Jotenkin tuntuu että nyt alko vasta oikein kunnolla eteneen nuo eroahdistusharjoitukset. Itse asiassa yhdessä illassa ei ehdi tekeen montaa kymmenen sarjaa jos ajat alkaa oleen pidempiä eikä kait se ole tarpeellistakaan. Ollaan tehty vain yksi harjoitus illassa.  Huomenna sit mennään taas kouluun illalla.