Yhdeksäs tunti oli poikkeuksellisesti sunnuntaina (edellinen peruutus) ja paikalla olikin melkoinen lauma koiria. Opettelimme ohituksia. Mukana oli sekä Blas että Tami. TAmi oli selvästi ihan innoissaan kun pääsi mukaan ja tajus heti että kyse on harjoittelusta (varmaan tuli vanhasta muistista kun ollaan muutamalla kurssilla käyty). Tyttö käveli hienosti sivulla ja otti jopa Tamimaista kontaktiakin (tarkoittaa sitä että ei tuijota silmiin mutta kääntää kyllä pään kohti). Mitään rähinöitä ei tullut Tamilla eikä Blasilla, mikä vähän ihmetytti koska Blas on nykyään melkoinen rähinöitsijä jos tulee outo koira polulla vastaan. Mutta koulu on koulu ja tilanne ei ehkä ollut sitten mitenkään pelottava kun kaikki meni niin hienosti.

Seuraavana päivänä saatiin sitten taas kokea mitä se tosilenkkeily on  kun Blas kehitti kunnon rähinät vastaantulijalle, johon muuten joskus Tamikin sitten osallistuu, vaikka ei kovin usein.
Sattumalta tulikin sit vanha tuttu Ira koira ja Mirva, joiden kanssa ajateltiin kans kokeilla ohitusharjoituksia. Muutama kerta jouduttiin toistaan mutta sitten tuntu koirat taas tottuvan toisiinsa ja rähinät oli ohi. Mutta taas kun tuli outo koira vastaan niin Blas päästi ihan kauheet rähinät peliin. Eli nyt jatketaan vaan niin että yritän keksiä jonkun "jutun" joka olis varma huomionkiinnittäjä tuossa ohitustilanteessa, kun tavalliset frolic namit ei tunnut auttavan (täytyy varmaan ostaa nakkeja taskuun).

Kymmenennen oppitunnin nukuin vahingossa (piti mennä vaan vähäksi aikaa lepään ja kävi vanhanaikaisesti).