Kommentit kerätty koirafoorumilta (PK).


Meilläkin pelätään takuulla ainakin tuon marraskuisen papattiepisodin (Kroonaa kohti heitettiin pimeydestä papatti tms. :( )

Staffimme viettää yleensä
uuden vuoden vessassa, pitää sitä turvapaikkanaan.

Meillä tuo vanhus pelkäs raketteja kuollakseen nuorempana kun kuuli ne, ja joka vuos oli ehdottomasti rauhottavat käytössä,

meillä Geri kuuli taas tänään pamahduksen kesken koirapuistoilun. raukka meni taas ihan paniikkiin

Kauhulla ootan ensimmäistä Uutta Vuotta koiran kanssa. Juhlimaan en lähde vaan aijon olla koirani tukena.

Jos ei päästä pakenemaan maalle niin sitten peitetään ikkunat mustilla lakanoilla, kuunnellaan musiikkia, ulkona käydään alkuillasta ja aamuyöstä kun suurin pauke loppuu. Olga on saanut ell:tä rauhoittavia. Näillä eväillä yritetään pärjätä.
Olen oppinut vihaamaan uutta vuotta sen takia että paukkuu monta viikkoa. Jos ihmiset noudattaisivat lakia tilanne ei olisi niin paha. :evil: :twisted:

Mitkään dapit ja rescue remedy tipat ei auta meidän Pepille. Tärisee ja läähättää koko ajan. Hoitsu neuvoi pitämään sisällä ja laittamaan musiikkia soimaan ja verhot eteen. No, niin nyt on tietysti tehty (!!!) ei kai kukaan vie paniikissa olevaa koiraa ulos ilotulitteiden keskelle!

Ja sitten tietenkin niitä on myös jo täällä meijän nurkilla ammuttu ja Liinuahan ei enää ulos saa :( jospa huomen aamulla pääsisi lenkille, ehkä ne kakarat heräävät vasta päivällä niitä raketteja paukuttelemaan. p*kele

täälläkin on jo paukkunut eilen (kiitän kovasti meidän huomaavaisia naapureita) . Sohvi parka oli ihan paniikissa.

Täälläkin alkoi paukkuhelvetti eilen... ahdistaa Ritan puolesta kun tietää et seuraavat 2-3 viikkoa tää jatkuu ja Ritan paniikkii pahenee päivä päivältä.

Rilla pelkää jo pelkkää rakettien hajuakin

Ulkona Alma saa lievän paniikkikohtauksen jokaisen vähänkin kovemman pamauksen kohdalla ja yrittää sännätä pakoon.

Koiria karkaa aika paljon juuri uuden vuoden aikaan, elikkäs kannattaa olla tarkkana ovien suhteen varsinkin jos on vieraita kylässä.

Kaksi vuotta sitten Chico läähätti ja tärisi kolmatta vuorokautta, joilloin meidän piti mennä ell, joka määräsi Chicolle rauhoittavaa.